Eindwerk beeldenreeks: Eigen blik periode 3

posted in: eigen blik | 0

Aan het eind wist ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik nou precies aan moest met mijn beelden reeks. Ik had wel heel veel werk gemaakt maar had er niet echt over nagedacht hoe dat naar een beelden reeks zou lijden. Ik ben toen uiteindelijk al mijn werk gaan bekijken en fotograferen. Daardoor kwam ik op het idee om scene’s uit het verhaal te gaan maken met de beelden die ik al had.

We moesten ook nog een beeld maken wat het tegenovergestelde was van wat we bij bronnen aan het maken waren. Ik koos er voor om er een heel erg cliche beeld van te maken omdat ik voor mijn gevoel heel erg out of the box bezig was bij bronnen waar ik een leren jack aan het bewerken was. Dus ik koos ervoor om een soort van portret te maken van het gelukkige gezinnetje wat ze eigenlijk totaal niet waren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.