Eindwerk leren jack: Bronnen periode 3

posted in: bronnen | 0

Uit eindelijk is het voor mij goed gelukt om het jack te maken. Ik liep wel tegen verschillende hindernissen aan, zoals dat ik niet precies wist hoe ik de illustratie goed kon over brengen op de jas en met wat voor materiaal ik dat het beste kon doen. Na wat onderzoek en a4 t-shirt vellen en 2 shirts verknipt vind ik dat het erg goed was gelukt.

Ik vind dat ik deze periode echt heel veel vooruitgang heb geboekt en echt uit mijn schulp ben getrokken. Naast hety toch op papier kunnen werken toch verschillende ruimtelijke dingen kunnen maken die voor mij een groot succes zijn geworden. Ik heb met veel enthousiasme deze periode aangepakt en persoonlijk vind ik dat je het goed terug kan vinden in mijn werk en daar ben ik zeer trots op.

 

 

 

 

Comments are closed.