Documentatie: Zintuig en makerschap

Experiment uitgangspunt: het nerveuze gevoel voor de experimenten die we eerder zijn ondergaan.

 

Geluidsbestand Joan11-09-2017

Gevoel: Schijt irritant echt waar schijt irritant word er helemaal gek van. Misschien wat beelden aan toevoegen?

 

Geluidsbestand Maaike groenheiden 11-09-2017

Gevoel: irritant geluid maar er zat toch wel iets ritmisch in misschien dat ritmische er in houden en als je denkt chil het omslaan naar iets anders. En beeld toevoegen.

Nadine 18-09-2017

Gevoel: opgejaagd irritant in de verte misschien wel rust maar alleen door de beelden. Geprobeerd te genieten van het beeld maar door het geluid was dat niet mogelijk.

Tips: Misschien het stuk met de auto’s er tussen uit halen en inruilen met een stuk met auto’s waarbij je gewoon uit het raam kijkt.

 

 

 

Damian 18-09-2017

Gevoel: Werd helemaal gek van klok. Moest bij iedere slag knipperen met zijn.

Tips: Had hij niet werd helemaal gek van de klok.

 

 

 

 

 

Maaike 07-10-2017

Gevoel: de auto’s zijn interessant. Je krijgt het gevoel dat er iets gebeurt terwijl er niks aan de hand is. Het nerveuze gevoel vlak voordat iets gebeurt in een horror film.

Tips: misschien twee filmpjes. 1 met rustige beelden en 1 met beelden die passen bij het geluid. Interessant om mee te spelen het stuk met de auto’s er tussen uit halen en plaatsen bij het tweede toevoegen, want het past beter in de context. En dan blijft het deel met de rustige beelden in de juiste context

 Demi 07-10-2017

Gevoel: Het stuk met de auto’s het beste

Tips: zou op dat stuk het geluid van de klok wat meer naar achter zetten zodat de spooky geluiden wat meer naar voren komen.

 

 

 

 

 

 Mandy 07-10-2017

Gevoel: Gaf een kut gevoel. Was bang voor een jumpscar. Werd er niet nerveus van maar werd onzeker of er iets ging gebeuren.

Tips: met auto’s valt er buiten. Werd daardoor er een beetje uitgehaald

 

 

 

 

ik heb met de feedback die ik had gehad van mijn leraar het filmpje uiteindelijke gevuld met eigen beelden. helaas was dit nog niet goed genoeg en moest ik het herkansen. hier alsnog het eindwerk!